sunnuntai 7. elokuuta 2011

In the world that we live in, the things said and done

Lauantai oli aika tylsä ! Istun kotona ku meil oli vierait Eliaste synttäreitte kunniaks.. Siiis aivan mahtavaa.. Pikkuserkut juoksi ympäri taloo ja serkut pelkäs henkensä edest meiä koiraa :-) Siis aivan loistava päivä !! Illal en enää kestäny tätä menoo ni lähin yksi ulos kuvaa Kaarinan kaunista luontoa.. ♥ Juu ei helvetti ! Ei mulla lauantaista muuta !

elias :-)

ja varmaa koko päivän hienoin juttu oli et tajusin et meiä osa luumuist on jo kypsii...!

Ja sit tänää aamulla herättyäni uskoin et täst päiväst tulee aivan yhtä paska.. lisää vieraita ♥ Mutta sitten lähinki Iriksen kans kaupungil ! Ja oli kyl aivan loistavaa !!! :-) HIHIHIHIII , illal sit viel menin Melsun ja Emmin kans kaatosateesee ! Oltii iha litimärkii ja must on kiva olla märkä ja sade on kiva ! :)) Ni oli siis sittenki kiva päivä ! Ja emmin piti tulla meil yöks ja lähettii hakee sen kamoi. Emmi kyytsäs mua ku henkensä edest ihanassa sateessa, ja eteensä ei nähny.. Sit ku oltii melkee Emmil ni iskä soittaa "Jaa hei, ei nyt sit voikkaa tulla yöks." Ja se oli hieno tunne kävellä yksin sieltä kotiin :D Khihi , iha hauskaaaaa :)



Ens viikoks on suunnitelmii ja paljo :-D koska se on vika viikko enne kouluu.. Ja kaikee pitää viel toteuttaa !! :) ja mehän teemme kaiken !

2 kommenttia:

  1. Oi toi kakku on niin herkullisen näköne!

    VastaaPoista
  2. Eve mitä sä säädät tos ylemmmäs kuvas? :D:D :):) söpönen!

    VastaaPoista