torstai 30. kesäkuuta 2011

29-30.6 (:

30.6 torstai

Tänään oli siis Emmi muruseni synttärit ! ♥ Joten aamulle menimme heille Melsun kanssa syömään kakkua (: Lähdimme sitten kauppaan ja olimme Jonnin kanssa. Ulkona oli tosi kuuumaaaa ! Joten olimme osan päivästä sisällä, kunnes sitten lähdimme ulos päin kävelemään. Aina välillä pysähdyttiin varjoon ja levättiin :D Kuumalla säällä ei ole kiva kävellä pitkiä matkoja :( Mutta päästiin silti kalakylänpuistoon asti, ja sieltä vielä peräti kotiinkin ;) No mutta meillä oli siis koko päivän kivaa ! Ilmat vaan voisivat olla vähän viileämpiä, kiitos ! :)






29.6 keskiviikko

Eilen aamulla olin Melsun, Emmin, Jonnin ja Robertin kanssa. Siinä sitten kello viiden aikoihin lähdimme Melsun ja Veran kanssa Emmin mukaan ottamaan hänelle napakorua ;) Emmiä jännitti paljon, mutta ei se sitten aivan niin kamalaa ollutkaan ja koru on ihana ja sopii Emmille ! :) Käytiin siinä samalla Emmin mummilla ja pidettiin siellä kirsikan siemenen sylkikilapilu :D (joten älkää ihmetelkö mitä tossa yhessa kuvassa tapahtuu :D) Kun tulimme kotiin lepäsin vähän aikaa, sillä olin tosi väsynyt ! Mutta Melsu sai sitten taivuteltua minut kanssaan vielä ulos, ja törmäsimme Annaan ja Veraan olimme heidän kanssaan sitten hetken :) Oli kiva nähdä Annaakin pitkästä aikaa ! 






Kesä on mennyt nyt ihan kivasti ! Onneksi on silti vielä lomaa jäljellä :) Ja huomenna menen sitten ehkä Elinan kanssa kaupungille katselemaan vaatteita :D :)




2 kommenttia:

  1. Se joka menee sieskal xd ja eve noi mu jalat tos hyppy kuvas xd xd xd aika lihaksikkaat...

    VastaaPoista